14/07/2018 Δελτίο Τύπου εκδήλωσης στις 13 Ιουλίου στον πολυχώρο "Nisi" στις Ράχες Φθιώτιδας

Jul 13 2018

Στα πλαίσια της εξωστρέφειας της δομής, της αγωγής κοινότητας και της διεύρυνσης της δικτύωσης στον ευρύτερο κοινωνικό ιστό της περιοχής έχουμε δρομολογήσει μια δράση στις 13 Ιουλίου στον “πολυχώρο Nisi” στις Ράχες Φθιώτιδας με την σύμπραξη του συλλόγου Wheeling2 Help. Πρόκειται για μια εκδήλωση για παιδιά με στόχο τη γνωριμία με τα συναισθήματά τους,  την ενημέρωση για θέματα ψυχικής υγείας και τη δημιουργική ενεργοποίηση των παιδιών μέσω παιχνιδιού σε θέματα βελτίωσης της καθημερινής ποιότητας ζωής τους.

Συγκεκριμένα, θα λάβουν χώρα οι παρακάτω επιμέρους ενημερωτικές, πολιτιστικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες:

• Εργαστήριο εικαστικών για 15 παιδιά υπό την καθοδήγηση των μελών της ομάδας καλλιτεχνικών του οικοτροφείου. Υπεύθυνοι διεξαγωγής: Ράνια Σιμάτη, Ειρήνη Μπατζελή,
  • Εργαστήριο πηλού για 15 παιδιά υπό την καθοδήγηση των μελών της ομάδας καλλιτεχνικών του οικοτροφείου. Υπεύθυνοι διεξαγωγής: Ρένα Σοφιανού, Φωτεινή Καλύβα,
  • Εργαστήριο θεατρικού παιχνιδιού για 15 παιδιά υπό την καθοδήγηση της εμψυχώτριας και εθελοντών της θεατρικής ομάδας του οικοτροφείου. Υπεύθυνη διεξαγωγής: Βάσια Βορρίση, Αναστασία Κατσίμπα,
  • Εργαστήριο ζωγραφικής για 15 παιδιά υπό την καθοδήγηση των μελών της καλλιτεχνικής ομάδας του οικοτροφείου. Υπεύθυνοι διεξαγωγής: Βαγγέλης Χριστάκης, Χρυσούλα Παπασταμούλη, Βάσω Κάντζου και Ροδάνθη Πατρώνα,

.

Είσοδος Δωρεάν

Εκ μέρους των μελών της ομάδας,

Η καλλιτεχνική και θεατρική ομάδα του Οικοτροφείου ΕΠΑΨΥ Λαμίας