20/05/2019 Δελτίο Τύπου έκθεση φωτογραφίας "Πολύχρωμες Διαδρομές" Κέντρο Ημέρας Αγίας Παρασκεύης

May 20 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Κέντρο Ημέρας Αγίας Παρασκευής της Εταιρείας Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ψυχικής Υγείας (Ε.Π.Α.Ψ.Υ.) πραγματοποίησε έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Πολύχρωμες Διαδρομές» στο Industrial Coffee (Ελ. Βενιζέλου 56) στην Αγία Παρασκευή από τις 27/3/2019 έως τις 10/4/2019. Η ομάδα φωτογραφίας του Προγράμματος Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης του Κέντρου Ημέρας δημιουργήθηκε πριν από 4 χρόνια και στηρίζεται από επαγγελματίες του Κέντρου Ημέρας και εθελοντές με συναφή εκπαίδευση στο αντικείμενο της φωτογραφίας.

Πρόκειται για την δεύτερη έκθεση φωτογραφίας της ομάδας. Επιθυμία των μελών ήταν να πραγματοποιηθεί σε χώρο café, ώστε να δοθεί η δυνατότητα επαφής με την κοινότητα, καθώς επίσης και η δυνατότητα επισκέψεων από μέλη άλλων μονάδων και φορέων Ψυχικής Υγείας.

Οι μονάδες και οι φορείς που μας τίμησαν με την παρουσία τους ήταν το Κέντρο Ημέρας «Ηλιοτρόπιο» του Ελληνικού Κέντρου Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης «Κωστής Μπάλλας», το Κέντρο Ημέρας «Ανέλιξη» της Εταιρείας Ξένιος Ζευς, το Κέντρο Ημέρας «Franco Basaglia» της ΕΠΑΨΥ, τα οικοτροφεία Πεντέλης, Λυκόβρυσης, Παλλήνης της ΕΠΑΨΥ, οι ξενώνες «Θέτις» και «Αριάδνη» της ΕΠΑΨΥ. Μας δόθηκε η ευκαιρία να γνωριστούμε, να ανταλλάξουμε απόψεις και  να αναδείξουμε το δημιουργικό έργο της ομάδας.

Ευχαριστούμε θερμά το Industrial Coffee για την ζεστή φιλοξενία του και την στήριξή του στην προβολή του έργου του Κέντρου Ημέρας, τον κ. Θυμιανό για την δημιουργία της αφίσας της έκθεσης και τις εθελόντριες Ευγενία Θυμιανού και Μαρία – Νεφέλη Δημοπούλου για την σημαντική συμβολή τους στην πραγματοποίηση της έκθεσης αυτής.

Επιθυμία μας αλλά και υπόσχεσή μας είναι η έκθεση να συνεχίσει την διαδρομή της και σε άλλους όμορφους χώρους.