29/05/2019 Δελτίο Τύπου Ημερίδα "Κατανοώντας και υποστηρίζοντας παιδιά στην οικογένεια" απο τη Μονάδα Ψυχικής Υγείας ΒΑ & Δυτικών Κυκλάδων

May 29 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Κυριακή 19 Μαΐου 2019 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, στο Δημοτικό σχολείο Σερίφου ημερίδα με θέμα «Κατανοώντας και υποστηρίζοντας τα παιδιά στην οικογένεια και το σχολείο». Οι ψυχολόγοι της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας ΒΑ και Δυτικών Κυκλάδων ΕΠΑΨΥ, κα Στέλλα Παντελίδου και κα Πηνελόπη Παπαδοπούλου μίλησαν για τους γονείς, τα όρια καθώς και την υπερκινητικότητα στην προσχολική και σχολική ηλικία. Ακολούθησε συζήτηση με το κοινό.
Στην ημερίδα παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Σερίφου, εκπρόσωποι του Συλλόγου Γυναικών Σερίφου «Η Ανδρομέδα», γονείς κι εκπαιδευτικοί.
Ευχαριστούμε θερμά το Δημοτικό Σχολείο, το Σύλλογο Γυναικών «Ανδρομέδα» και το Δήμο Σερίφου για την υποστήριξη στην οργάνωση της ομιλίας, καθώς και όλους τους παρευρισκόμενους για την ενεργό συμμετοχή.
Σε συνέχεια του κύκλου δράσεων της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας Δυτικών Κυκλάδων γύρω από θέματα που αφορούν γονείς και παιδιά, με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς θα πραγματοποιηθούν ομάδες γονέων και εκπαιδευτικών.