27/07/2020 Ευχαριστήριο Δελτίο Τύπου της Μ.Ψ.Κ.Α. Εφήβων (ΕΠΑΨΥ) προς το Κοινωφελές Ίδρυμα Λάτση

Jul 27 2020

Ευχαριστήριο Δελτίο Τύπου

Η Μονάδα Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης Εφήβων της Εταιρείας Περιφερειακής Ανάπτυξης & Ψυχικής Υγείας (ΕΠΑΨΥ) εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες προς το Κοινωφελές Ίδρυμα Λάτση για την δωρεά που έλαβε τον Ιούλιο του 2020, με σκοπό την χρηματοδότηση αγοράς επταθέσιου οχήματος πολλαπλών χρήσεων.

Μέσω της δωρεάς αυτής, καθίσταται πλέον εφικτή η ασφαλής, ποιοτική και αυτόνομη κάλυψη των αναγκών πρόσβασης και μετακίνησης των εφήβων στην κοινότητα για εκπαιδευτικούς, ψυχαγωγικούς και θεραπευτικούς σκοπούς, στα πλαίσια των δράσεων ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης και κοινωνικής ενσωμάτωσης που υλοποιεί η Μονάδα.

Η πραγμάτωση της δωρεάς αυτής αποτελεί έμπρακτη απόδειξη της υποστήριξης του Κοινωφελούς Ιδρύματος Λάτση στο 32ετές έργο της ΕΠΑΨΥ, που επικεντρώνεται στην προσφορά ενός μοντέλου ολοκληρωμένης φροντίδας ψυχικής υγείας στην κοινότητα και στην καταπολέμηση του κοινωνικού αποκλεισμού.

Οι έφηβοι φιλοξενούμενοι της Μονάδας μας, το Δ.Σ. και σύσσωμο το προσωπικό της ΜΨΚΑ Εφήβων ευχαριστούμε ιδιαιτέρως το Κοινωφελές Ίδρυμα Λάτση, το οποίο ανταποκρινόμενο άμεσα στο αίτημά μας, επέδειξε την αλληλεγγύη και κοινωνική του ευαισθησία. Ευελπιστούμε ενέργειες σαν αυτές να αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση και έναυσμα για ακόμα περισσότερες δράσεις αλληλοβοήθειας στον ευαίσθητο τομέα της παιδικής προστασίας και προαγωγής της ψυχικής υγείας των νέων. Ευχόμαστε από καρδιάς στο Κοινωφελές  Ίδρυμα Λάτση ευόδωση στο πλούσιο ανθρωπιστικό του έργο.

Σαλαμίνος 36,