Οι Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας του Δήμου Χαλανδρίου λειτουργούν από τον Μάρτιο του 2013 προσφέροντας τις υπηρεσίες τους σε κατοίκους του δήμου που βρίσκονται σε κατάσταση φτώχειας/ απειλούμενα από φτώχεια και διαβιούν κάτω από δύσκολες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες.

Οι αυξημένες ανάγκες των υποψήφιων ωφελουμένων του Προγράμματος καθιστούν σημαντική την υποστήριξη σε εθελοντική βάση από κοινωνικό λειτουργό με προηγούμενη εμπειρία στη διασύνδεση των υπηρεσιών και τις παροχές μέσω ασφαλιστικών ταμείων.

Μέσω της προσφοράς αυτής δίνεται η ευκαιρία απόκτησης εμπειρίας από τη συνεργασία με άτομα που ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικά ομάδες και χρειάζονται την υποστήριξή μας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε καθημερινά 9.00 – 17.00 στο Γραφείο Διαμεσολάβησης των Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας.

 

Τηλ. επικοινωνίας: 210 68 999 14

Υπεύθυνοι: κα. Θεοδωροπούλου Χρυσούλα, κα. Γεωργίου Χρύσα

Βρίσκεστε εδώ: Home Εθελοντισμός Ανάγκες για εθελοντική προσφορά 17/02/2014 Τελευταία νέα εθελοντικής υποστήριξης: Υποστήριξη των Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας Δ. Χαλανδρίου

Δείτε μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας στο Twitter

 

Βρείτε μας στο Facebook