Στην υποκατηγορία αυτή, ο αναγνώστης θα μπορεί να ενημερώνεται για τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο των κοινωνικών παροχών για τα άτομα με ειδικές ανάγκες, αλλά και για τις τελευταίες ειδήσεις από το χώρο της Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης, που μπορεί να αφορούν επαγγελματίες Κοινωνικούς Λειτουργούς ή λήπτες υπηρεσιών.

Τελευταία νέα

Η Υπηρεσία Παιδιών και Εφήβων του Κέντρου Κοινοτικής Ψυχικής Υγιεινής Βύρωνα-Καισαριανής σε συνεργασία με την Παιδοψυχιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Necker-Enfants Malades (Παρίσι) και την Παιδοψυχιατρική Υπηρεσία της Γ΄ Παν. Ψυχιατρικής Κλινικής Α.Π.Θ., Νοσ. ΑΧΕΠΑ (Θεσσαλονίκη) διοργανώνουν Ημερίδα με θέμα "Ψυχανάλυση και Νευροεπιστήμες: το παράδειγμα του αυτισμού". Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 30 Μαΐου, 9.00 - 16.00, στο Μαγγίνειο Αμφιθέατρο Αρεταιείου Νοσοκομείου.

Για να δείτε το πρόγραμμα της Ημερίδας, πατήστε εδώ και για να δηλώσετε συμμετοχή, εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 210 7669584 (πρωινές ώρες) ή να αποστείλετε e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βρίσκεστε εδώ: Home Κοινωνική Υπηρεσία Τελευταία νέα 14/05/2014 Τελευταία νέα Κοινωνικής Υπηρεσίας: Ημερίδα με θέμα "Ψυχανάλυση και Νευροεπιστήμες: το παράδειγμα του αυτισμού"

Δείτε μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας στο Twitter

 

Βρείτε μας στο Facebook