Στην υποκατηγορία αυτή, ο αναγνώστης θα μπορεί να ενημερώνεται για τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο των κοινωνικών παροχών για τα άτομα με ειδικές ανάγκες, αλλά και για τις τελευταίες ειδήσεις από το χώρο της Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης, που μπορεί να αφορούν επαγγελματίες Κοινωνικούς Λειτουργούς ή λήπτες υπηρεσιών.

Τελευταία νέα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Ο Δήμος Χαλανδρίου και το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης), συνεχίζει τη λειτουργία του και για το έτος 2014-2015 συμπεριλαμβάνει ΝΕΑ προγράμματα εκπαίδευσης.

Το εν λόγω έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων με τίτλο Πράξεων «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης-Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ7 και «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης-Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ8  και συγχρηματοδοτείται από το Ε.Κ.Τ. (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και το Ελληνικό Δημόσιο.

Τηρείται σειρά προτεραιότητας.

Τα προσφερόμενο πρόγραμμα είναι δωρεάν και μπορούν να το παρακολουθήσουν ενήλικες κάθε εθνικής προέλευσης, ηλικίας και μόρφωσης.

Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται:

1. συμπλήρωση σχετικής αίτησης
2. φωτοαντίγραφο της αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου

Εγγραφές: Καθημερινά 11.00-13.00 π.μ.

Για πληροφορίες και εγγραφές:

- Ριζάρειος  Σχολή, Ριζαρείου 1, Χαλάνδρι, τηλ.: 2106823964.
- Η αίτηση μπορεί να συμπληρωθεί και ηλεκτρονικά και αποστέλλεται στο email:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  ή στο fax: 2106823964

 

ΠΗΓΗ: halandri.gr

Βρίσκεστε εδώ: Home Κοινωνική Υπηρεσία Τελευταία νέα 04/07/2014 Νέα προγράμματα εκπαίδευσης από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Δήμου Χαλανδρίου

Δείτε μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας στο Twitter

 

Βρείτε μας στο Facebook