Στην υποκατηγορία αυτή, ο αναγνώστης θα μπορεί να ενημερώνεται για τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο των κοινωνικών παροχών για τα άτομα με ειδικές ανάγκες, αλλά και για τις τελευταίες ειδήσεις από το χώρο της Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης, που μπορεί να αφορούν επαγγελματίες Κοινωνικούς Λειτουργούς ή λήπτες υπηρεσιών.

Τελευταία νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ

Στο πλαίσιο των υπηρεσιών που παρέχει το Κέντρο Ημέρας της ΕΠΑΨΥ λειτουργεί η Κοινωνική Λέσχη, ένας πολυχώρος ομάδων ψυχαγωγικού, κοινωνικού και δημιουργικού χαρακτήρα. Απευθύνεται σε άτομα με ψυχοκοινωνικά προβλήματα με σκοπό να αναπτύξουν ένα κοινωνικό δίκτυο, να αποκτήσουν ενδιαφέροντα και να εκπαιδευτούν σε κοινωνικές δεξιότητες. Επιπρόσθετος στόχος είναι να μπορούν να οργανώνουν είτε ψυχαγωγικές εκδηλώσεις και εξόδους (πχ θεατρικές παραστάσεις, αθλητικές εκδηλώσεις, σινεμά) είτε δράσεις ευαισθητοποίησης (πχ αποστιγματισμός).

Η βασική αρχή μας είναι η αυτονόμηση και ενδυνάμωση των μελών ώστε να μπορούν να διαχειρίζονται τον ελεύθερό τους χρόνο δημιουργικά, να ενημερώνονται και να συμμετέχουν ενεργά σε ομάδες, συλλόγους και οργανώσεις που σχετίζονται με την αυτοεκπροσώπησή τους και με την καθημερινή τους ζωή. 

Η Κοινωνική Λέσχη λειτουργεί κάθε Δευτέρα και Πέμπτη 16:00-19:30 στο Κέντρο Ημέρας της ΕΠΑΨΥ Σαλαμινομάχων 24Ε , Μαρούσι.  Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής απευθυνθείτε στο τηλ: 210 8100901 στην κα  Καρτερολιώτη Ευγενία  τις ώρες και μέρες λειτουργίας της Κοινωνικής Λέσχης.

 

Βρίσκεστε εδώ: Home Κοινωνική Υπηρεσία Τελευταία νέα 30/09/2014 Η Κοινωνική Λέσχη του Κέντρου Ημέρας της Ε.Π.Α.Ψ.Υ.

Δείτε μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας στο Twitter

 

Βρείτε μας στο Facebook