Εκδηλώσεις

Η ΕΠΑΨΥ Λιβαδειάς σε συνεργασία με τον ΣΟΨΥ Βοιωτίας και τον Συμβουλευτικό Σταθμό Νέων Βοιωτίας και με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ψυχικής Υγείας σας καλούν σε μια σειρά εκδηλώσεων, που θα πραγματοποιηθούν στην Βοιωτία, στοχεύοντας στην ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση των πολιτών. Στις 10 Οκτωβρίου συγκεκριμένα:

Στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κεντρική Πλατεία) Λιβαδειάς, οι νοσηλευτές της ΕΠΑΨΥ θα βρίσκονται για δωρεάν μετρήσεις αρτηριακής πίεσης, σακχάρου και οξυγόνου, από τις 9 ως τις 12 το πρωί.
 
 
Στον χώρο του οικοτροφείου της ΕΠΑΨΥ, Δημάρχου Ι. Ανδρεαδάκη 42, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με την συμμετοχή τοπικών φορέων και πολιτών
 
Σε όλα τα σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βοιωτίας αρχίζει ο 2ος διαγωνισμός ζωγραφικής για την Ψυχική Υγεία, σε συνεργασία με τον ΣΟΨΥ και τον Συμβουλευτικό Σταθμό Νέων Βοιωτίας, με παράλληλες ομιλίες και βιωματικές δράσεις για τους μαθητές.
 
Βρίσκεστε εδώ: Home Νέα - Εκδηλώσεις Εκδηλώσεις 09/10/2014 Εκδηλώσεις από το Οικοτροφείο Λιβαδειάς της ΕΠΑΨΥ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας

Δείτε μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας στο Twitter

 

Βρείτε μας στο Facebook