Εκδηλώσεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΒΟΙΩΤΙΑ

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

Η ΕΠΑΨΥ Λιβαδειάς σε συνεργασία με τον ΣΟΨΥ Βοιωτίας και τον Συμβουλευτικό Σταθμό Νέων Βοιωτίας και με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ψυχικής Υγείας πραγματοποίησαν μια σειρά εκδηλώσεων στην Βοιωτία, στοχεύοντας στην ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση των πολιτών. Στις 10 Οκτωβρίου συγκεκριμένα:

Στην Κεντρική Πλατεία Λιβαδειάς βρέθηκαν οι νοσηλευτές της ΕΠΑΨΥ για δωρεάν μετρήσεις αρτηριακής πίεσης, σακχάρου και οξυγόνου, από τις 9 ως τις 12 το πρωί, τους οποίους επισκέφτηκαν 150 συμπολίτες μας. 

Στον χώρο του Οικοτροφείου της ΕΠΑΨΥ πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με την συμμετοχή μελών των Οικοτροφείων του ΕΚΕΨΥΕ, ο ΣΟΨΥ Βοιωτίας, η Αντικαρκινική Εταιρεία Λιβαδειάς καθώς και εκπρόσωποι του Γενικού Νοσοκομείου Λιβαδειάς.

Σε όλα τα σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βοιωτίας βρίσκεται σε εξέλιξη ο 2ος διαγωνισμός ζωγραφικής για την Ψυχική Υγεία, σε συνεργασία με τον ΣΟΨΥ και τον Συμβουλευτικό Σταθμό Νέων Βοιωτίας, με παράλληλες ομιλίες και βιωματικές δράσεις για τους μαθητές ως και τις  21 Νοεμβρίου 2014.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους χορηγούς των εκδηλώσεων, το Αλουμίνιον της Ελλάδος για τα έπαθλα, που προσέφερε προκειμένου να πραγματοποιηθεί ο διαγωνισμός ζωγραφικής καθώς και τον κύριο Γεώργιο Χήνα, με την ευγενική χορηγία του οποίου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση στο Οικοτροφείο της ΕΠΑΨΥ, οι οποίοι αγκάλιασαν και έδωσαν ώθηση στις δράσεις, καθώς και όλους όσοι πλαισίωσαν με την παρουσία τους τις δράσεις.

Βρίσκεστε εδώ: Home Νέα - Εκδηλώσεις Εκδηλώσεις 22/10/2014 Δελτίο Τύπου για τις δράσεις του Οικοτροφείου Ψ.Κ.Α. Λιβαδειάς με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας

Δείτε μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας στο Twitter

 

Βρείτε μας στο Facebook