Ανακοινώσεις - Νέα της Ε.Π.Α.Ψ.Υ. & συνεργαζόμενων Φορέων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017, το προσωπικό και τα μέλη του Κέντρου Ημέρας Αγίας Παρασκευής της Εταιρείας Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ψυχικής Υγείας (Ε.Π.Α.Ψ.Υ.), διοργάνωσαν ημερήσια εκδρομή με προορισμό το Σούνιο και το Λαύριο.

 

Στην εκδρομή συμμετείχαν 24 μέλη του Κέντρου Ημέρας, 6 επαγγελματίες ψυχικής υγείας και η συντονίστρια της δομής κα Δήμητρα Πανουτσοπούλου. Η επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο του Σουνίου, συγκεκριμένα στο Ναό του Ποσειδώνα, έδωσε στα μέλη τη δυνατότητα να θαυμάσουν από κοντά τον επιβλητικό Ναό και να πιουν τον καφέ τους, απολαμβάνοντας την θέα.

Η εκδρομή ολοκληρώθηκε με μεσημεριανό γεύμα στο λιμάνι του Λαυρίου, όπου τα μέλη μαζί με το προσωπικό γευμάτισαν και διασκέδασαν χορεύοντας σε νησιώτικους ρυθμούς. 

Ο ενθουσιασμός και το αμείωτο ενδιαφέρον όλων των μελών, εκφράζουν την επιθυμία για συμμετοχή σε ανάλογες δράσεις, που προωθούν την επαφή τους με την κοινωνική και πολιτιστική ιστορία της χώρας, αποτελώντας ταυτόχρονα αφορμή για αλληλεπίδραση, ψυχαγωγία και κοινωνικοποίηση.

 

 

 

 

 

Ζητούνται από το οικοτροφείο Λαμίας της ΕΠΑΨΥ 2 νοσηλευτές για πλήρη απασχόληση ορισμένου χρόνου. Αποστολή βιογραφικών ταχυδρομικά (Λαρίσης 62, Λαμία ή στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Εκπαιδευτικές Ημέρες για την ψυχική υγεία μετακινούμενων και μη πληθυσμών και για την αντιμετώπιση της έμφυλης βίας.

 

Συντονισμός: Εταιρεία Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ψυχικής Υγείας

 

Η Εταιρεία Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ψυχικής Υγείας (ΕΠΑΨΥ) συμμετέχει στο πρόγραμμα GEMMA against Violence (Gender based Empowerment of Migrants through a Multiagency Approach) στο πλαίσιο του προγράμματος της Ε.Ε. “Rights, Equality and Citizenship/Justice Programme (2014-2020)”.  Σε συνεργασία με εταίρους από την Ευρώπη ο στόχος είναι να αναδειχθεί το ζήτημα της Έμφυλης Βίας στους πληθυσμούς των μεταναστών και προσφύγουν καθώς και της φροντίδας ψυχικής υγείας και να γίνει ουσιαστική δικτύωση στην αντιμετώπιση και διαχείριση των παραπάνω ζητημάτων στην Ελλάδα.

 

Στο παραπάνω πλαίσιο θα διοργανωθούν 2 κλειστές εκπαιδευτικές ημέρες που αφορούν επαγγελματίες ψυχικής υγείας στο δημόσιο πλαίσιο.

 

Ενότητα 1: Φροντίδα Ψυχικής Υγείας μετακινούμενων και μη πληθυσμών. Ευαισθητοποίηση σε ειδικά θέματα από επαγγελματίες στο πεδίο.

 

Με τη συνεργασία των οργανισμών: ΒΑΒΕΛ, PRAKSIS, ΚΕΕΛΠΝΟ, ΣΥΔ, SOLIDARITYNOW, Ίδρυμα Μποδοσάκη

 

 

 

Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017 - Ώρες 10.00 – 17.30

 

Η φροντίδα ψυχικής υγείας μετακινούμενων πληθυσμών γίνεται ολοένα και πιο σημαντική στην ολοκληρωμένη και αποτελεσματική ανταπόκριση στο πλαίσιο της δημόσιας υγείας. Με σχετική εγκύκλιο του Υπουργείου Υγείας, προβλέπεται η παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας σε πληθυσμό προσφύγων ωστόσο αποτελεί αναγκαιότητα η παροχή πολιτισμικά επαρκούς φροντίδας σε συνεργασία με τις ήδη υπάρχουσες δομές και υπηρεσίες για το συγκεκριμένο πληθυσμό. Μέσα από το συγκεκριμένο εκπαιδευτικό, θα καλυφθούν οι παρακάτω ενότητες:

-          Βασικές οδηγίες στην παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας σε πρόσφυγες και μετανάστες

-          Αποτύπωση της κατάστασης και ανάγκες των πληθυσμών

-          Εμπειρίες από την πρώτη γραμμή (hotspot, δομές φιλοξενίας)

-          Εμπορία και Trafficking σε πληθυσμό μεταναστών και προσφύγων

-          Τραύμα και ψυχική υγεία

-          Φροντίδα ψυχικής υγείας προσφύγων με ψυχιατρικό πρόβλημα

-          Πρωτόκολλο στην αντιμετώπιση της σεξουαλικής κακοποίησης σε προσφυγικό πληθυσμό, εφαρμογές στη δημόσια ψυχική υγεία

-          Υποστήριξη ΛΟΑΤΚΙ προσφύγων και μεταναστών

 

Σε ποιους απευθύνεται;

Σε εργαζομένους σε δομές ψυχικής υγείας (Κέντρα Ψυχικής Υγείας, Κέντρα Ημέρας, Δομές Φιλοξενίας) στο πλαίσιο του δημοσίου συστήματος ψυχικής υγείας.

 

Πώς μπορώ να συμμετέχω;
Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να εκδηλώσει ενδιαφέρον μέσω της δομής που εργάζεται με περιορισμό σε 2 άτομα ανά δομή ψυχικής υγείας. Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής. Δίνεται βεβαίωση για την παρακολούθηση. Για να εκδηλώσετε ενδιαφέρον στείλτε ηλεκτρονικό μήνυμα με τα στοιχεία σας και το φορέα που θα εκπροσωπήσετε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (υπόψη κ. Μιχάλη Λάβδα) ή καλέστε στο 2108100901 (υπόψη κ. Μπέκυ Πάσιο).

 

Ποιος κάνει την εκπαίδευση;

Η εκπαίδευση γίνεται με τη συνεργασία του ΒΑΒΕΛ, του PRAKSIS, του SOLIDARITYNOW, του ΚΕΕΛΠΝΟ και του Σωματείου Υποστήριξης Διεμφυλικών (ΣΥΔ). Οι επαγγελματίες που εκπροσωπούν τους παραπάνω φορείς έχουν μακρόχρονη εμπειρία στο πεδίο.

 

Πού γίνεται;

Θα πραγματοποιηθεί στο Social Dynamo («Κοινωνικό Δυναμό»), έναν χώρο για την ενδυνάμωση της κοινωνίας των πολιτών, με άξονες την μάθηση, την επαγγελματική υποστήριξη και τη δικτύωση. Πρόκειται για μία πρωτοβουλία του Ιδρύματος Μποδοσάκη, που υλοποιείται σε συνεργασία με την ομάδα συνΑθηνά του Δήμου Αθηναίων και παρέχει ολοκληρωμένη στήριξη σε φορείς της κοινωνίας των πολιτών στην Ελλάδα. Βρίσκεται στην οδό Καρνεάδου 25 (περισσότερες πληροφορίες για το χώρο: http://www.socialdynamo.gr/)

 

 

 

 

 

Πρόγραμμα 22/6

 

10.00 – 11.30 Συζήτηση με τη συμμετοχή της Δ/νσης Ψυχικής Υγείας, της Γενικής Γραμματείας Μεταναστευτικής Πολιτικής και της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ μεταξύ των φορέων που παρέχουν φροντίδα ψυχικής υγείας σε δημόσιο πλαίσιο και των φορέων που παρεμβαίνουν άμεσα σε θέματα προσφύγων και μεταναστών.

11.30 – 11.45 Διάλειμμα

11.45 – 13.15 Βασικές κατευθύνσεις στη διαπολιτισμική παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας σε πρόσφυγες. Δράσεις υποστήριξης, εκπαίδευσης και εποπτείας φορέων του πεδίου. Συντονισμός ΒΑΒΕΛ: Νίκος Γκιωνάκης, Ψυχολόγος, Επιστημονικά Υπεύθυνος του Κέντρου Ημέρας “Βαβέλ”

13.15 – 13.45 Διάλειμμα – Ελαφρύ γεύμα

13.45 – 15.15 Η διαδρομή των προσφύγων. Από τα κέντρα υποδοχής στην ενσωμάτωση. Διαχείριση ειδικών θεμάτων σε θύματα trafficking. Συντονισμός PRAKSIS: Μαρία Μουδάτσου, Δικαστική Ψυχολόγος, Διευθύντρια Θεσμικών Χρηματοδοτήσεων PRAKSIS

15.15 – 15.45 Διάλειμμα

15.45 – 16.15 Πρωτόκολλο για την αντιμετώπιση της σεξουαλικής κακοποίησης. Χρυσούλα Μπότση, Ιατρός – Πνευμονολόγος, ΚΕΕΛΠΝΟ

16.15 – 16.45 Υποστήριξη ΛΟΑΤΚΙ προσφύγων από το Σωματείο Υποστήριξης Διεμφυλικών (ΣΥΔ)

16.45 – 17.15 Η εμπειρία του Solidarity Now στην υποστήριξη προσφύγων, μεταναστών και ευπαθών ομάδων. Γιάννης Καλλινικάκης, Ψυχολόγος, Team Leader – Γιώργος Κανάρης, Ψυχολόγος, Συντονιστής Κοινωνικής Υπηρεσίας

17.15 – 17.45 Κλείσιμο και Συμπεράσματα

 


 

Ενότητα 2: Eκτίμηση και διαχείριση περιπτώσεων ενδοοικογενειακής βίας

 

Με τη συνεργασία της Γενικής Γραμματείας Ισότητας Φύλου (ΓΓΙΦ)*(tbc) και του Εθνικού Κέντρου Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΕΚΚΑ)

 

 

 

Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017

Ώρες 10.00 – 18.00

 

Στη συγκεκριμένη ενότητα θα καλυφθούν τα παρακάτω θέματα

 

-          Αξιολόγηση περιστατικών κακοποίησης με θύματα γυναίκες και παιδιά

-          Εκτίμηση παραγόντων κινδύνου

-          Βασικές αρχές διαχείρισης περιπτώσεων ενδοοικογενειακής βίας: αρχές συμβουλευτικής, πλάνο προστασίας, δικτύωση με φορείς

-          Μετανάστες και ενδοοικογενειακή βία

-          Οι δράσεις της ΓΓΙΦ για την αντιμετώπιση της ενδοοικογενειακής βίας

-          Η εμπειρία του ΕΚΚΑ στη διαχείριση περιστατικών κακοποίησης

 

Ποιος κάνει την εκπαίδευση;

Η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί από τη Στέλλα Παντελίδου, Κλινική Ψυχολόγο, Επ. Υπεύθυνη ΚΜΨΥ ΒΑ και Δ Κυκλάδων, Συντονίστρια Προγραμμάτων για την Αντιμετώπιση Ενδοοικογενειακής Βίας. Επίσης θα συμβάλλουν σε εκπαιδευτικό ρόλο η ΓΓΙΦ και η το ΕΚΚΑ με επαγγελματίες που έχουν ασχοληθεί στο πεδίο και τη διαχείριση περιστατικών έμφυλης βίας. Επίσης θα συμβάλλουν σε εκπαιδευτικό ρόλο η ΓΓΙΦ και η το ΕΚΚΑ με επαγγελματίες που έχουν ασχοληθεί στο πεδίο και τη διαχείριση περιστατικών έμφυλης βίας.

 

Σε ποιους απευθύνεται;

Σε εργαζομένους σε δομές ψυχικής υγείας (Κέντρα Ψυχικής Υγείας, Κέντρα Ημέρας, Δομές Φιλοξενίας) στο πλαίσιο του δημοσίου συστήματος ψυχικής υγείας και σε εργαζόμενους στην Κοινωνική Φροντίδα (Τοπική Αυτοδιοίκηση, Φορείς Κοιν. Αλληλεγγύης).

 

Πού θα γίνει;

Η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Ημέρας Franco Basaglia της ΕΠΑΨΥ. Το Κέντρο Ημέρας ψυχοκοινωνικών παρεμβάσεων της ΕΠΑΨΥ βρίσκεται στο Μαρούσι , στην οδό Σαλαμινομάχων 24Ε.

Η πρόσβαση γίνεται με προαστιακό (στάση Πεντέλης) , με τοπικό λεωφορείο από τον ηλεκτρικό του Αμαρουσίου (αριθμός 040). 

https://goo.gl/maps/xEBZmgmEHwN2

 

Πώς μπορώ να συμμετέχω;

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να εκδηλώσει ενδιαφέρον μέσω της δομής που εργάζεται με περιορισμό σε 2 άτομα ανά δομή ψυχικής υγείας. Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής. Δίνεται βεβαίωση για την παρακολούθηση. Για να εκδηλώσετε ενδιαφέρον στείλτε ηλεκτρονικό μήνυμα με τα στοιχεία σας και το φορέα που θα εκπροσωπήσετε στο (υπόψη κ. Δημήτρη Γαλάνη) ή καλέστε στο 2108100901 (υπόψη κ. Δημήτρη Γαλάνη).

 

Πρόγραμμα 3/7

 

10.00 – 10.30 Προσέλευση

10.30 – 12.00 Οι δράσεις της ΓΓΙΦ για την αντιμετώπιση της ενδοοικογενειακής βίας

12.00 – 12.15 Διάλειμμα

12.15 – 13.45 Η εμπειρία του ΕΚΚΑ στη διαχείριση περιστατικών κακοποίησης

13.15 – 13.45 Διάλειμμα – Ελαφρύ γεύμα

13.45 – 15.15 Αξιολόγηση περιστατικών ενδοοικογενειακής βίας

15.15 – 15.45 Διάλειμμα

15.45 – 17.15 Διαχείριση περιπτώσεων ενδοοικογενειακής βίας με θύματα γυναίκες και παιδιά

17.15 – 17.45 Κλείσιμο και Συμπεράσματα

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη, Η ΕΠΑΨΥ συμμετέχει στην αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Ιουνίου στο Παλαιό Δημαρχείο Λιβαδειάς από τις 9.30 το πρωί ως την 13.00 το μεσημέρι προκειμένου να ενισχυθεί η τράπεζα αίματος της.  

Σας περιμένουμε όλους εκεί!

 

Για καλοκαιρινές διακοπές πριν φύγουμε,

θα το γιορτάσουμε

και θα σας αποχαιρετίσουμε!

Σας περιμένουμε στο κήπο του Σπιτιού μας,

ημέρα Τετάρτη 14/ 06 και ώρα 20:00.

 

Οι ένοικοι, το προσωπικό

& οι εθελοντές του Κοινοτικού Σπιτιού «Η Θέτις»

 

Χαλάνδρι, 30.05.2017

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

ΣΟΧ 1 / 2017

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: «∆οµές Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο και Παροχή Συσσιτίου ∆ήµου Χαλανδρίου» που εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αττική 2014-2020»

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΦΟΡΕΑΣ: Ε.Π.Α.Ψ.Υ.

κωδικός ΟΠΣ 5003539

 

Η Εταιρεία Περιφερικής Ανάπτυξης και Ψυχικής Υγείας ανακοινώνει τους προσωρινούς πίνακες κατάταξης των υποψηφίων, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τεσσάρων (4) ατόµων για την υλοποίηση του προγράμματος «∆οµές Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο και Παροχή Συσσιτίου ∆ήµου Χαλανδρίου» που εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αττική 2014-2020» (με κωδικό ΟΠΣ 5003539) και συγκεκριμένα:

 

-          Πίνακας κατάταξης θέσεως Κωδ. 101, ΠΕ/ΤΕ Κοινωνικοί Λειτουργοί, ένα άτομο

-          Πίνακας κατάταξης θέσεως Κωδ. 102 ΥΕ Βοηθητικό Προσωπικό, ένα άτομο

-          Πίνακας κατάταξης θέσεως Κωδ. 103 ΔΕ Μάγειρας, ένα άτομο

-          Πίνακας κατάταξης θέσεως Κωδ. 104 ΔΕ Βοηθός Μάγειρα, ένα άτομο

 

 Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να καταθέσουν ένσταση μπορούν να το κάνουν εντός 10 μέρων. Κάντε κλικ στους παρακάτω προσωρινούς πίνακες που ακολουθούν για να τους κατεβάσετε σε μορφή .pdf

 

« Τρίποντο στο στίγμα»
 
Για δεύτερη συνεχή χρονιά, συνεπείς στο ραντεβού μας με την ιστορία, σκοράραμε ενάντια στο στίγμα και τον κοινωνικό αποκλεισμό. Οι μάχες κάτω απο το καλάθι επικές. Οι κερκίδες κατάμεστες , χειροκροτούσαν ασταμάτητα τους πραγματικούς πρωταθλητές. 30 ομάδες ληπτών υπηρεσιών ψυχικής υγείας αναμετρήθηκαν σύμφωνα με τις αξίες του αθλητισμού και της ευγενούς άμιλλας.

Νικήτριες ομάδες αναδείχθηκαν και οι 30. Το πανελλήνιο τουρνουά μπάσκετ για λήπτες υπηρεσιών ψυχικής υγείας έχει γίνει πια θεσμός. 
Ευχαριστούμε όλους τους παίκτες και τις μονάδες ψυχικής υγείας για την συμμετοχή τους, τον ενθουσιασμό και το αγωνιστικό τους πνεύμα, τον Δήμο Αμαρουσίου συνολικά και ειδικότερα την Δ/νση Αθλητισμού και πολιτισμού για την συνεχιζόμενη υποστήριξη του , τους εθελοντες Σαμαρείτες του Ερυθρου Σταυρου ,καθώς και το μεγάλο χορηγό Argo Travel Group, την εταιρία PRESS METAL , τον ΚοιΣΠΕ Ηλιοτρόπιο , τις εταιρείες Marathon Travel και Matt Holidays , τον φούρνο Ζαχαροπλαστείο Μπαλής , και τα εστιατόρια Forky και Holy Greens Athens.
 
Τέλος, ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους τους εθελοντές αυτής της εκδήλωσης, και ειδικότερα τον Πάνο Παπαδάκη που ανέλαβε την παρουσίαση, και τον Κωνσταντίνο που ετοίμασε το βίντεο , με την πολυτιμη βοήθεια της Καλλιόπης και της Μαρίας. Ραντεβού τον επόμενο χρόνο. Μέχρι τότε θα συνεχίσουμε να δίνουμε τις καθημερινές μας μάχες ενάντια στο στίγμα της ψυχικής ασθένειας εντός και εκτός γηπέδου.
 

 
 
Το προσωπικό και τα μέλη του Κέντρου ημέρας Franco Basaglia
 
Φωτοφραφίες της εκδήλωσης πατώντας εδώ (δεν χρειάζεται λογαρισμός facebook) : 

Αγαπητοί/ες κύριοι/ες,

 
Παρακαλούμε θα θέλαμε την προσοχή σας καθώς αυτό το Σάββατο 100 άτομα απο όλη την Ελλάδα που ταλαιπωρούνται εδώ και χρόνια με την ψυχική ασθένεια έχουν κάτι πολύ σημαντικό να μας πουν.
 
Σας προωθώ ένα κειμενάκι που ετοίμασαν τα μέλη μας και το προσωπικό ,για το τουρνουά του Σαββάτου. Η διοργάνωση γίνεται σε συνεργασία με τον Δήμο Αμαρουσίου.Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ.Πατούλης καθώς και προσωπικότητες απο τον χώρο του Αθλητισμού.
Διαβάστε το και αν είναι κάτι που σας ενδιαφέρει να προβάλλετε είμαστε στην διάθεσή σας για να επικοινωνήσουμε μαζί αυτό το τόσο σημαντικό μήνυμα:
 
"Οπως πολύ επιτυχημένα είπε πρόσφατα κάποιος σχολιαστής, το μπάσκετ  είναι το πιο επιτυχημένο εξαγώγιμο προϊόν της Ελλάδας, τουλάχιστον στην Ευρώπη τα τελευταία περίπου 25 χρόνια. Θέλοντας κι εμείς εδώ στο Κέντρο Ημέρας της ΕΠΑΨΥ να συμβάλουμε στο ισοζύγιο πληρωμών της Ελλάδας, διοργανώνουμε για δεύτερη συνεχή χρονιά το πιο πετυχημένο πανελλήνιο τουρνουά μπάσκετ.  Σε συνεργασία με την Διεύθυνση Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμο Αμαρουσίου, στηριζομενοι σε ευγενείς και γενναιωδορους χορηγούςείμαστε έτοιμοι  και φέτος να βάλουμε περισσότερα και πιό εντυπωσιακά τρίποντα στο στίγμα. Το στίγμα που πονάει πιό πολύ απο οποιαδήποτε ψυχική διαταραχή.
 
Ελάτε να χειροκροτήσετε τις ομάδες ωφελουμενων υπηρεσιών ψυχικής υγείας  που θα συμμετέχουν στο τουρνουά αντιπροσωπεύοντας μονάδες και οργανώσεις  ψυχικής υγείας απο την Αττική και άλλα μέρη της χώρας. Οι μάχες προβλέπονται επικές. Εξάλλου οι παίκτες ξέρουν καλά τι σημαινει μάχη. Μάχη ενάντια στο στίγμα, ενάντια στον κοινωνικό αποκλεισμό, ενάντια στα βασανιστικά συμπτώματα της ψυχικής διαταραής. Μάχη για αξιοπρέπεια. Ας ελπίσουμε οτι δεν θα χρειαστεί να δώσουν μάχη και με την διαιτησία. 
 
Ελάτε. Σας περιμένουμε το Σάββατο στο κλειστό γυμναστήριο Σπύρος Λούης στο Μαρούσι (50μ από τον ηλεκτρικό σταθμό)  Το τουρνουά θα αρχίσει στις 17:30 και θα τελειώσει στις 20:30."
 
 
Δείτε περισσότερα στο παρακάτω βίντεο αλλά και εδώ.
 
 
 

Η ΕΠΑΨΥ διοργανώνει το 2ο Πανελληνιο Τουρνουά Μπασκετ ληπτων υπηρεσιών ψυχικής υγείας στις 27/5/2017 στο Σπυρος Λουης Κλειστο Γυμναστηριο! 32 ομάδες ληπτών από πολλούς φορείς ψυχικής υγείας θα αγωνιστούν σε παιχνίδια 3Χ3 , στέλνοντας μήνυμα κατά της προκατάληψης και του στίγματος , βάζοντας καλάθι στην τρέλα! Ώρα έναρξης 17:00 , ώρα λήξης 20:30 !


Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν αναμνηστικά δώρα , οι πρώτες ομάδες θα πάρουν ως έπαθλα ταξίδια , και γεύματα σε εστιατόρια!

Υποστηρικτές: Argo Travel Group Forky Holy Greens Athens Marathon Travel Matt Holidays Balis Bakery

 

 

Βρίσκεστε εδώ: Home Νέα - Εκδηλώσεις Ανακοινώσεις - Νέα

Δείτε μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας στο Twitter

 

Βρείτε μας στο Facebook