Εκδηλώσεις

Τα μέλη του Οικοτροφείου Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης Λειβαδιάς της ΕΠΑΨΥ, στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου, βρεθήκαμε στην κεντρική πλατεία της πόλης στις 20 Δεκεμβρίου προκειμένου να τραγουδήσουμε τα κάλαντα, να μοιράσουμε χριστουγεννιάτικα εδέσματα και να ευχηθούμε στους συμπολίτες μας Χρόνια Πολλά, Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένος ο Καινούριος Χρόνος!

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Οικοτροφείου Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης Πεντέλης Ε.Π.Α.Ψ.Υ..  Για μια ακόμη χρονιά βρεθήκαμε στον φιλόξενο χώρο του Πνευματικού Κέντρου Νέας Πεντέλης και είχαμε την ευκαιρία να σας γνωρίσουμε, να μας στηρίξετε στο έργο μας και να ανταλλάξουμε ευχές για τις εορταστικές μέρες που έρχονται.

Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχθήκαμε τους μαθητές της ΣΤ’ του Δημοτικού Σχολείου Νέας Πεντέλης και συζητήσαμε μαζί τους για τον εθελοντισμό, τα σύνθετα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε λόγω της οικονομικής κρίσης και τους ενημερώσαμε για την ψυχική υγεία και τα άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα ψυχικής υγείας.

Το 1ο Σύστημα Δασοπροσκόπων Πεντέλης ετοίμασε ένα ξεχωριστό πρόγραμμα δραστηριοτήτων, διδάσκοντας τα παιδιά για τους θαλασσοπόρους και τα ταξίδια τους και πραγματοποίησαν όλοι μαζί το δικό τους ταξίδι για να στολίσουν τα χριστουγεννιάτικα καράβια  τους.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που βρεθήκατε μαζί μας και με τη βοήθειά σας μας δώσατε δύναμη και κερδίσατε μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας.

 

Το Σάββατο 14/12 στο Κοινοτικό Σπίτι « Η Θέτις» άνοιξε η αυλαία για μια πρωτότυπη θεατρική παράσταση με τους ηθοποιούς Στέλλα Ράπτη και Αλέξανδρο Στυλιανίδη, του Εθνικού Θεάτρου. Την κατ’ οίκον παράσταση παρακολούθησαν οι ένοικοι του Κοινοτικού Σπιτιού και του Προστατευμένου Διαμερίσματος, καθώς και οι εθελοντές που στηρίζουν το έργο του Κοινοτικού Σπιτιού.

Εκ μέρους των ενοίκων και των επαγγελματιών του Κοινοτικού Σπιτιού ευχαριστούμε θερμά τους ηθοποιούς και το Εθνικό Θέατρο για το ευχάριστο σαββατιάτικο απόγευμα που μας προσέφεραν.

 

 

Xριστουγεννιάτικη γιορτή αγάπης και προσφοράς

στις Κοινωνικές Δομές του Δήμου Χαλανδρίου

Το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε μια μεγάλη Χριστουγεννιάτικη γιορτή αγάπης και προσφοράς στην αίθουσα εκδηλώσεων των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Χαλανδρίου. Η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη και η προσφορά σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης ήταν συγκινητική. Ο Δήμαρχος Χαλανδρίου κύριος Γιώργος Κουράσης, κατά την ομιλία του, τόνισε την ανάγκη στήριξης των Κοινωνικών Δομών από τους συμπολίτες μας και τις εταιρίες και ευχαρίστησε θερμά τους εθελοντές και όσους έχουν ήδη προσφέρει βοήθεια.

O Δήμαρχος τόνισε, επίσης, την μεγάλη βοήθεια που προσφέρουν οι εταίροι του προγράμματος η Πορεία ΑΜΚΕ, το Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής  Αθηνών, η Ε.Π.Α.Ψ.Υ. και το Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Γ. Κουρτέση

Στη συνέχεια, μικροί και μεγάλοι συμμετείχαν στο στολισμό του Χριστουγεννιάτικου δένδρου και παρακολούθησαν τις εκδηλώσεις που ακολούθησαν :

 • Τη Φιλαρμονική του Δήμου Χαλανδρίου και την Εύη Τσακλάνου με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια σε ρυθμούς jazz
 • Τη δημιουργική ομάδα του Τεχνότοπου με παιδικά, Χριστουγεννιάτικα παιχνίδια 
 • Την παιδική χορωδία του Αετοπούλειου Πολιτιστικού Κέντρου Χαλανδρίου με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα 
 • Τη θεατρική παράσταση “Ο ευτυχισμένος πρίγκηπας” του Όσκαρ Ουάιλντ από τους ενοίκους του οικοτροφείου Πορεία
 • Το τσίρκο για παιδιά από τη Dance Vacuum Centre of Performing Arts

Σε όλα τα παιδιά δόθηκαν δώρα και παιχνίδια για τα Χριστούγεννα.

Ευχαριστούμε πολύ τους χορηγούς της Χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης μας, τις εταιρίες : Agrotica Center Hellas, Φλύα Δημοτική Ανώνυμη Εταιρία, A.Σ.Πολεμικών Τεχνών Σάτζα, Kαφετέρια Μικέλ, Zαχαροπλαστείο Γκέκας, Ζαχαροπλαστείο Στεφάνου, Ζαχαροπλαστείο Funky Elf, Donuts Shop & More, Κατάστημα εποχικών ειδών Κούκος, Τεχνότοπος παιδικός πολυχώρος, Dance Vacuum Center of Performing Arts, Τechno Copy.

 

 

Οι ένοικοι και το προσωπικό του Οικοτροφείου Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης Τρικάλων Ε.Π.Α.Ψ.Υ.

σας εύχονται Καλές Γιορτές με υγεία και ευημερία και σας προσκαλούν στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή

που θα γίνει την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου, στις 18.30.

 

Οι ένοικοι και το προσωπικό του Ξενώνα Χαλκίδας Ε.Π.Α.Ψ.Υ.

σας προσκαλούν στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή που θα γίνει

την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου στις 12.30 (Γαζέπη 99, Χαλκίδα).

 

Είναι παράδοση να υποδεχόμαστε μαζί σας τα Χριστούγεννα...

Για αυτό λοιπόν σας προσκαλούμε και φέτος στην όμορφη γιορτή μας που θα γίνει

την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου και ώρα 18.00 (Αναστασίου Σκούφου 6, Π. Πεντέλη).

Γιατί είναι ωραίο να κρατάμε τις παραδόσεις μας!

 

Χρόνια Πολλά και Ευτυχισμένο το νέο έτος!

Οι ένοικοι και το προσωπικό του Οικοτροφείου Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης Λυκόβρυσης Ε.Π.Α.Ψ.Υ σας ευχόμαστε Χρόνια Πολλά με Υγεία, Χαρά και Δημιουργικότητα και σας προσκαλούμε στη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 6 :30 μ.μ.

 

   

Το Οικοτροφείο Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης Πεντέλης Ε.Π.Α.Ψ.Υ. για μια ακόμη χρονιά διοργανώνει Χριστουγεννιάτικο Bazaar με πολλές και ξεχωριστές δημιουργίες που θα κερδίσουν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά σας.

Την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου και το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου, από τις 10.00 έως τις 18.00 θα βρισκόμαστε στο Πνευματικό Κέντρο Νέας Πεντέλης για να σας υποδεχθούμε με όμορφη μουσική.

Φέτος θα έχουμε τη χαρά να έχουμε μαζί μας το 1ο Σύστημα Δασοπροσκόπων Πεντέλης που έχει ετοιμάσει ένα σύνολο δραστηριοτήτων για τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Νέας Πεντέλης. Οι μικροί μας φίλοι, ακολουθώντας την πορεία τεσσάρων μεγάλων θαλασσοπόρων, θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν το δικό τους ταξίδι για να στολίσουν το χριστουγεννιάτικο καράβι.

Xριστουγεννιάτικη γιορτή αγάπης και προσφοράς

στις Κοινωνικές Δομές του Δήμου Χαλανδρίου

Το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί μια μεγάλη Χριστουγεννιάτικη γιορτή αγάπης και προσφοράς στην αίθουσα εκδηλώσεων των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Χαλανδρίου. Στην εκδήλωση είναι προσκεκλημένοι όλοι οι κάτοικοι Χαλανδρίου με τα παιδιά τους. Όσοι θέλουν μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα μακράς διάρκειας για τους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου και της Δομής Παροχής Συσσιτίων. Αξίζει να σημειωθεί, ότι μέχρι στιγμής το Κοινωνικό Παντοπωλείο εξυπηρετεί πάνω από 157 οικογένειες (302 άτομα), το Κοινωνικό Φαρμακείο 142 άτομα και η Δομή Παροχής Συσσιτίων 115 άτομα. Στο Δήμο Χαλανδρίου το πρόγραμμα υλοποιείται από την Πορεία ΑΜΚΕ, σε συνεργασία με το Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής  Αθηνών, την Ε.Π.Α.Ψ.Υ. το Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Γ. Κουρτέση και το Δήμο Χαλανδρίου.

Κατά την εκδήλωση της 14ης Δεκεμβρίου θα τελεστεί αγιασμός και χαιρετισμός του Δημάρχου Χαλανδρίου κ. Γιώργου Κουράση.

Στη συνέχεια μικροί και μεγάλοι θα παρακολουθήσουν και θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σ'ένα πλούσιο Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα το οποίο θα περιλαμβάνει :

 • Το στολισμό του Χριστουγεννιάτικου δένδρου
 • Χριστουγεννιάτικα τραγούδια σε ρυθμούς jazz από τη Φιλαρμονική του Δήμου Χαλανδρίου και την Εύη Τσακλάνου
 • Παιδικά, Χριστουγεννιάτικα παιχνίδια από τη δημιουργική ομάδα του Τεχνότοπου
 • Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα από την παιδική χορωδία του Αετοπούλειου Πολιτιστικού Κέντρου Χαλανδρίου
 • Τη θεατρική παράσταση “Ο ευτυχισμένος πρίγκηπας” του Όσκαρ Ουάιλντ από τους ενοίκους του οικοτροφείου Πορεία
 • Τσίρκο για παιδιά από τη Dance Vacuum Centre of Performing Arts

Η εκδήλωση ξεκινά στις 11.00 π.μ. και ολοκληρώνεται στις 17.00. Πλούσια δώρα, γλυκά και κεράσματα περιμένουν μικρούς και μεγάλους.

Κοινωνικές Δομές Δήμου Χαλανδρίου, Στρ. Παπάγου 7 & Αριστοφάνους, τηλ. 210 6856805 και 210 6722822

Το προσωπικό και οι ένοικοι του Ξενώνα Ψυχικά Ασθενών "Οδυσσέας" σας προσκαλούν στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή που θα γίνει την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου και ώρα 18.30.

 

Βρίσκεστε εδώ: Home Νέα - Εκδηλώσεις Εκδηλώσεις

Δείτε μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας στο Twitter

 

Βρείτε μας στο Facebook