Εκδηλώσεις

Για άλλη μια φορά πιστοί στο ραντεβού μας, σας προσκαλούμε στη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του Οικοτροφείου Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης Λαμίας (Λαρίσης 62) την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου και ώρα 18.30. Ελάτε να υποδεχτούμε παρέα τον Άγιο Βασίλη, να μοιράσουμε δώρα στους ενοίκους του Οικοτροφείου και να απολαύσουμε μαζί το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι.

Χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα σε όλους

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση του Σωματείου για τη Νόσο Alzheimer Φθιώτιδας (με έδρα τη Στυλίδα) που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 30 Νοεμβρίου και ώρα 17.00 στο Πάρκο του Λαού στη Στυλίδα. Η συμμετοχή του κοινού που παραβρέθηκε ήταν ενθουσιώδης. Αρκετά άτομα ζήτησαν να εξεταστούν με τα ειδικά Τεστ Μνήμης που χορηγήθηκαν από τους εξειδικευμένους στην τρίτη ηλικία και στην άνοια νοσηλευτές του Οικοτροφείου Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης Λαμίας της Εταιρείας Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ψυχικής Υγείας (Ε.Π.Α.Ψ.Υ.).

 

 

 

Unlimited Access
 

To Unlimited Access είναι ένα πανευρωπαϊκό πρόγραμμα που έχει ως στόχο να αναδείξει και να στηρίξει τις βέλτιστες πρακτικές στην ανάθεση, δημιουργία, προβολή και προγραμματισμό παραστάσεων παραστατικών τεχνών από καλλιτέχνες με αναπηρία.

Σε συνέχεια της μεγάλης επιτυχίας του Unlimited – ενός φεστιβάλ που διοργανώθηκε στο πλαίσιο των Παραολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου 2012 και στο οποίο παρουσιάστηκε νέα δουλειά από κωφούς καλλιτέχνες και καλλιτέχνες με αναπηρία – έχουμε τη χαρά να ανακοινώσουμε την έναρξη του προγράμματος Unlimited Access. Tο φιλόδοξο αυτό νέο πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τους οργανισμούς VoÁrte (Πορτογαλία), Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών (Ελλάδα) και Croatian Institute for Movement and Dance (Κροατία).

Με χρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Πολιτισμού μέχρι τον Ιούνιο του 2015, το Unlimited Access έχει στόχο την προώθηση της ένταξης και της διαφορετικότητας στις τέχνες του θεάματος και την ανταλλαγή βέλτιστων πρακτικών ανάμεσα στους ευρωπαϊκούς πολιτιστικούς οργανισμούς.

Το συγκεκριμένο project φιλοδοξεί να:

  • διευκολύνει και να βελτιώσει την διακρατική κινητικότητα των κωφών καλλιτεχνών και των καλλιτεχνών με αναπηρία στην Ευρώπη
  • να υποστηρίξει την παρουσίαση υψηλού επιπέδου και πρωτοποριακής δουλειάς από καλλιτέχνες με αναπηρία
  • να αναθεωρήσει τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζονται οι κωφοί καλλιτέχνες και οι καλλιτέχνες με αναπηρία μέσα στον χώρο των τεχνών στην Ευρώπη και να τους βοηθήσει να αναπτύξουν και να εξελίξουν τις δικές τους πρακτικές
  • να ενθαρρύνει τη συμμετοχή του κοινού και να αναπτύξει το κριτήριο εκτίμησης ως προς τις τέχνες των καλλιτεχνών με αναπηρία.

Ενημερωθείτε για τις επόμενες δράσεις του προγράμματος:
www.facebook.com/pages/Unlimited-Access/208215499334289

Παρουσίαση Προγράμματος Unlimited Access

Σε συνεργασία με τη Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών σας προσκαλούμε στην παρουσίαση του συνολικού προγράμματος Unlimited Access και σε μία σειρά βιωματικών εργαστηρίων με επίκεντρο το σύγχρονο χορό.

Τα εργαστήρια που θα πραγματοποιηθούν την ίδια μέρα απευθύνονται σε ενήλικες με και χωρίς αναπηρία, με μεγαλύτερη ή μικρότερη εμπειρία στο χορό, αλλά με κοινό παρανομαστή τη διάθεση για σωματική έκφραση και θα αποτελέσουν μία πρόγευση για τους τρεις κύκλους εργαστηρίων που θα ακολουθήσουν από τον Ιανουάριο έως τον Μάιο του 2014.

Τα εργαστήρια είναι δωρεάν και δεν απαιτείται κράτηση θέσης.

Πότε

11 Δεκεμβρίου 2013, 17.30–20.00

Πού

Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών
Λεωφόρος Συγγρού 107–109
117 45 Αθήνα

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε τηλεφωνικά στο 213 017 8002 και με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα, επικοινωνήστε με την Ειρήνη Βουζελάκου:

Email

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τηλέφωνο

+30 210 369 2337

 

ΠΗΓΗ: britishcouncil.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ημερίδα στην Πάρο με θέμα "Στρες και Ψυχοσωματική Υγεία", από την Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας ΒΑ Κυκλάδων ΕΠΑΨΥ, το Δήμο Πάρου και την ΚΔΕΠΑΠ.  Την εκδήλωση συντόνισαν ο κ. Στυλιανίδης, Ψυχίατρος-Ψυχαναλυτής, Καθηγητής Κοινωνικής Ψυχιατρικής, Επιστημονικός Διευθυντής ΕΠΑΨΥ και η κα. Παντελίδου, Ψυχολόγος, Επιστημονική Υπεύθυνη Κινητών Μονάδων Ψυχικής Υγείας ΒΑ και Δ Κυκλάδων ΕΠΑΨΥ. Έγινε χαιρετισμός από το Δήμαρχο Πάρου, κ. Βλαχογιάννη, ο οποίος μίλησε εκτενώς για το σημαντικό έργο της Κινητής Μονάδας στην Πάρο τα τελευταία χρόνια και την έμπρακτη υποστήριξη του Δήμου. Επιπλέον, έγινε χαιρετισμός από τον κ. Παναρίτη, Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Πάρου και μέλος του ΔΣ του Συλλόγου του Αρχιλόχου. 

Τα θέματα που παρουσιάστηκαν στην εκδήλωση αφορούσαν τις αγχώδεις διαταραχές, την κατάθλιψη και την αντιμετώπιση τους, καθώς και την ψυχοσωματική υγεία. Ομιλητές ήταν ο κ. Πούλιος, Ψυχολόγος,  Συντονιστής Κινητής Μονάδας Δυτικών Κυκλάδων, ο κ. Γκίκας, Ψυχίατρος Κινητής Μονάδας ΒΑ Κυκλάδων και η κα. Παντελίδου. Ακολούθησε συζήτηση με τη συμμετοχή του κοινού. 

Η συμμετοχή ήταν μεγάλη, καθώς την εκδήλωση παρακολούθησαν 200-250 άτομα, ενώ υπήρξε αίτημα για υλοποίηση της εκδήλωσης και στη Νάουσα το Φεβρουάριο 2014.

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε στο χώρο του ΚΑΠΗ του Δήμου Μήλου διημερίδα με θέμα τη Μνήμη και την Άνοια, Πρόληψη και Αντιμετώπιση. Η διημερίδα συνδιοργανώθηκε από την Εταιρεία Νόσου Alzheimer & Συναφών Διαταραχών Αθηνών και την Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας Δυτικών Κυκλάδων Ε.Π.Α.Ψ.Υ. και έγινε υπό την αιγίδα του Δήμου Μήλου. Η προσέλευση ξεπέρασε τα 150 άτομα και τις δύο ημέρες ενώ πραγματοποιήθηκε δωρεάν εξέταση μνήμης από τους ειδικούς σε περισσότερους από 60 ενδιαφερομένους. Μοιράστηκε ακόμα, δωρεάν έντυπο ενημερωτικό υλικό για πρακτικά ζητήματα στη Φροντίδα των ανοϊκών ασθενών, την υποστήριξη των Φροντιστών, τις ασκήσεις Νοητικής Ενδυνάμωσης κ.λπ. Στην ημερίδα παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Μήλου, κ. Γεράσιμος Δαμουλάκης, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό καθώς και η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κα. Σοφία Βαμβακάρη. Συμμετείχαν εκπρόσωποι του κλήρου, επαγγελματίες υγείας του Κέντρο Υγείας Μήλου, της Κοινωνικής Υπηρεσίας, του Βοήθεια στο Σπίτι, αλλά και μέλη τοπικών φορέων που συμβάλλουν στην προαγωγή της υγείας και του πολιτισμού.

Το Σάββατο 16 Νοεμβρίου, τη διημερίδα άνοιξε με την εισαγωγική ομιλία της η Ψυχολόγος του κλιμακίου Μήλου της Κινητής Μονάδας, κα. Αντωνία Χαλαμπαλάκη, η οποία παρουσίασε συνοπτικά τις δράσεις της Κινητής Μονάδας στη Μήλο που συμπληρώνει 9 χρόνια διαρκούς παρουσίας και προσφοράς δωρεάν υπηρεσιών ψυχικής υγείας και πρόληψης στο νησί. Εν συνεχεία, η Ψυχολόγος της Εταιρείας Νόσου Alzheimer, κα. Αρετή Ευθυμίου, ανέπτυξε το θέμα των Διαταραχών Μνήμης και εισήγαγε το κοινό στις βασικές διακρίσεις μεταξύ φυσιολογικής φθοράς και παθολογικού γήρατος, έχοντας διαρκή αλληλεπίδραση με αυτό. Τέλος, η Δρ. Παρασκευή Σακκά, Νευρολόγος – Ψυχίατρος και πρόεδρος της Εταιρείας Νόσου Alzheimer και Συναφών Διαταραχών Αθηνών, αναφέρθηκε εκτενώς στην Άνοια και συγκεκριμένα στη Νόσο Alzheimer τονίζοντας το μέγεθος του προβλήματος. Η βραδιά έκλεισε με το χαιρετισμό του Δημάρχου ο οποίος δήλωσε τη στήριξη προς τις δράσεις που προάγουν την ψυχική υγεία και προλαμβάνουν θέματα νευροψυχιατρικών διαταραχών.

Την επόμενη μέρα το πρωί, η κα. Παναγιώτα Ζώη, Ψυχολόγος της Εταιρείας Νόσου Alzheimer, ξεκίνησε παρουσιάζοντας τις δομές και τις υπηρεσίες για την άνοια στην Ελλάδα και την επιτακτική ανάγκη για λειτουργία Κέντρων Ημέρας και Ιατρείων Μνήμης για την Άνοια. Εν συνεχεία, η κα. Βαμβακάρη Ειρήνη, Κοινωνική Λειτουργός της Εταιρείας Νόσου Alzheimer, ανέπτυξε το θέμα του φορτίου του φροντιστή ενός ατόμου με άνοια. Επίσης, παρουσιάστηκε και η ομάδα φροντιστών που θα λειτουργεί σε μηνιαία συχνότητα από τους ειδικούς της Κινητής Μονάδας στη Μήλο. Η επόμενη ομιλία ήταν του κ. Τζεφεράκου Γιώργου, Ψυχιάτρου της Κινητής Μονάδας, ο οποίος αναφέρθηκε στο θέμα της Κατάθλιψης στην 3η ηλικία που συχνά οδηγεί σε εκδήλωση άνοιας. Το συντονισμό της διημερίδας, έκανε ο Ψυχολόγος της Κινητής Μονάδας, κ. Λάβδας Μιχάλης.

Εκτός των ανοιχτών εκδηλώσεων, πραγματοποιήθηκε κλειστή ομάδα ειδικών υγείας και ψυχικής υγείας, όπου η κα. Σακκά με την επιστημονική ομάδα της απάντησαν σε απορίες των ειδικών σχετικά με την άνοια. Οι ειδικοί που συμμετείχαν εργάζονταν σε δημοτικούς φορείς και στο Κέντρο Υγείας Μήλου.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνουμε στον κ. Δαμουλάκη Γεράσιμο, Δήμαρχο Μήλου, για την προσφορά της διαμονής στο Ξενοδοχείο «ΚΑΠΤΕΝ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ», καθώς και στο σύνολο του Δημοτικού Συμβουλίου για την κάλυψη των αεροπορικών εισιτηρίων των προσκεκλημένων, στην κα. Τζίκα Αθηνά, κοινωνική λειτουργό, υπεύθυνη του ΚΑΠΗ Μήλου που προσέφερε τα ροφήματα και στον κ. Γιάννη Μάλλη, ιδιοκτήτη του Αρτοποιείου «ΑΡΤΕΜΙΣ» που προσέφερε δωρεάν το μπουφέ της διημερίδας.

 

 

Το  Σωματείο για τη Νόσο Alzheimer Φθιώτιδας (με έδρα τη Στυλίδα) διοργανώνει εκδήλωση για την άνοια το Σάββατο 30 Νοεμβρίου και ώρα 17.00 στο Πάρκο του Λαού στη Στυλίδα. Στο τέλος της εκδήλωσης θα χορηγηθούν τέστ μνήνης στους ενδιαφερόμενους, από εξειδικευμένο προσωπικό του Οικοτροφείου Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης Λαμίας της Εταιρείας Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ψυχικής Υγείας (Ε.Π.Α.Ψ.Υ.).

Χριστουγεννιάτικο BAZAAR

 

Ο Ξενώνας Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης «Αριάδνη» της Εταιρείας Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ψυχικής Υγείας (Ε.Π.Α.Ψ.Υ) διοργανώνει Χριστουγεννιάτικο BAZAAR, υπό την Αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου.

Ο Ξενώνας λειτουργεί δέκα χρόνια και παρέχει υπηρεσίες ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης σε άτομα που πάσχουν από ψυχικές διαταραχές και νοητική υστέρηση, καθώς και υπηρεσίες Προαγωγής Ψυχικής Υγείας στην κοινότητα.

Το BAZAAR θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη και Πέμπτη (04 και 05 Δεκεμβρίου), στο Δημαρχιακό Μέγαρο Αμαρουσίου – αίθουσα ισογείου, αριστερά. 

Στο BAZAAR θα διατίθενται χριστουγεννιάτικα είδη και είδη δώρων σε συμβολικές τιμές. Τα έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες των ενοίκων του Ξενώνα.

Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Αμαρουσίου και τον Δήμαρχο, κ. Πατούλη Γιώργο για την συνεργασία και υποστήριξη στo έργο μας.

 Σας περιμένουμε όλους για να προμηθευτείτε υπέροχα δώρα για τις γιορτές,

που είναι φτιαγμένα από Υπέροχους Ανθρώπους!

1η Βιωματική δράση “Σλάλομ στους Δρόμους” στον Δήμο Βριλησσίων. socialpolicy.grΟ Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους σας προσκαλεί στην 1η Βιωματική Δράση «Σλάλομ στους Δρόμους» που θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τον Δήμο Βριλησσίων, το Σάββατο 30 Νοεμβρίου από τις 11.30 έως και τις 14.00, στην πλατεία Αναλήψεως, στα Βριλήσσια.

Το Πρόγραμμα Ευαισθητοποίησης και Κινητοποίησης «ΣΛΑΛΟΜ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ» περιλαμβάνει:

1/ Δράση βιωματικής προσομοίωσης κινητικής & αισθητηριακής αναπηρίας, με μικρούς και μεγάλους που δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα κινητικής αναπηρίας να κάθονται σε αναπηρικό αμαξίδιο, με στόχο να μετακινηθούν στους δρόμους της πόλης τους. Επίσης μαζί με εκπαιδευτή κινητικότητας & προσανατολισμού για άτομα με προβλήματα όρασης, θα δώσουμε την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να βιώσουν τον τρόπο αντίληψης των ατόμων με προβλήματα όρασης σε διάφορες δραστηριότητες όπως κίνηση στο χώρο με τη βοήθεια λευκού μπαστουνιού, τεχνικές συνοδείας κτλ).

2/ Καταγραφή προσβασιμότητας δημοσίων και ιδιωτικών χώρων.
Μοιράζεται στο κοινό ένα ερωτηματολόγιο προσβασιμότητας, το οποίο έχει δημιουργηθεί από στελέχη του Σ.Κ.Ε.Π., άτομα με κινητική αναπηρία.

Η συγκεκριμένη βιωματική προσέγγιση έχει ως στόχο:

Α/ Την ανάδειξη του μεγέθους του προβλήματος, δηλαδή της μη προσβασιμότητας.

Β/ Την εξοικείωση με την εικόνα της αναπηρίας, μέσω της ευαισθητοποίησης και συνειδητοποίησης του γενικού πληθυσμού στα πρακτικά προβλήματα που σχετίζονται με την έλλειψη προσβασιμότητας.

Γ/ Την αλλαγή νοοτροπίας και στάσης όσων δεν αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα.

Η δράση υλοποιείται με την συμμετοχή ενός ευρύτερου κοινού, μικρών & μεγάλων (δημοτών και περαστικών), παρουσία ατόμων με κινητική αναπηρία, οι οποίοι είναι στη διάθεση του κοινού και θα παρέχουν τις πρώτες «οδηγίες χρήσης».


ΠΗΓΗ: socialpolicy.gr

Ελπίζουμε ότι η αλληλεγγύη και η υποστήριξη σε όσους το έχουν ανάγκη δεν αποδεικνύεται μόνο μέσα από μια μέρα. Είμαστε πάντοτε εκεί να δεχθούμε την προσφορά σας, μικρότερη ή μεγαλύτερη, για να μπορέσουμε να δώσουμε μια ανθρώπινη προοπτική σε συμπολίτες μας που ζουν στο όριο της φτώχειας.

 

 

 

 

 

Την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013 και με αφορμή τηνΠαγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Φτώχειας

καλούμε όλους τους κατοίκους Χαλανδρίου να ενημερωθούν για τις δράσεις του προγράμματος

«Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας»

στην Πλατεία Ελευθερωτών και ώρα 10.00 - 16.00 μ.μ. 

και να προσφέρουν τρόφιμα μακράς διάρκειας

(π.χ. ζυμαρικά, λάδι, γάλα εβαπορέ, κονσέρβες, αλεύρι, ζάχαρη)

αλλά και χαρτικά, απορρυπαντικά και είδη ατομικής υγιεινής,

ώστε να ενισχυθεί το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Μέσω του προγράμματος «Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας» που αποτελείται από το Γραφείο Διαμεσολάβησης, το Κοινωνικό Παντοπωλείο, την Κοινωνική Δομή Παροχής Συσσιτίων και το Κοινωνικό Φαρμακείο, κάτοικοι του Χαλανδρίου που αντιμετωπίζουν έντονα οικονομικά προβλήματα, είναι άνεργοι ή ανασφάλιστοι μπορούν να λαμβάνουν φάρμακα, προϊόντα παντοπωλείου, συσσίτιο και υπηρεσίες ψυχοκοινωνικής στήριξης (διασύνδεση με υπηρεσίες υγείας και πρόνοιας, διαμεσολάβηση για επίλυση κοινωνικών προβλημάτων, ατομική και ομαδική συμβουλευτική υποστήριξη κ.α.) ανάλογα με τις προσωπικές τους ανάγκες.

Το πρόγραμμα, που εντάσσεται στο Ε.Π. Ανάπτυξη Ανθρωπίνου Δυναμικού 2007-2013, με συγχρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο, υλοποιείται από το Ελληνικό Κέντρο Προαγωγής Κοινωνικής και Ψυχικής Υγείας – ΠΟΡΕΙΑ Α.Μ.Κ.Ε., το Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και την Εταιρεία Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ψυχικής Υγείας – Ε.Π.Α.Ψ.Υ, (που είναι οι συμπράττοντες φορείς μαζί με το Δήμο Χαλανδρίου και το Ίδρυμα Κουρτέση) με σκοπό την οργάνωση και την παροχή υπηρεσιών καταπολέμησης της φτώχειας. Έως τώρα οι δομές έχουν υποδεχθεί περισσότερα από 160 αιτήματα που αφορούν την κοινωνική υποστήριξη 250 ατόμων και έχουν αξιολογήσει τις ανάγκες των κατοίκων του Χαλανδρίου που έχουν προσφύγει στις δομές αυτές. Παράλληλα ελέγχονται τα δικαιολογητικά συμμετοχής τα οποία εγκρίνονται από 7μελή επιτροπή του Δήμου, ώστε να διασφαλίζεται ότι η κοινωνική υποστήριξη θα δοθεί σε άτομα που πραγματικά έχουν ανάγκη. Σ’ αυτό συμβάλει και το μηχανογραφικό σύστημα στο οποίο καταγράφονται πλήρως οι δράσεις των δομών και οι παρεχόμενες υπηρεσίες.

 

Ας στηρίξουμε όλοι μαζί τους συμπολίτες μας που μας έχουν ανάγκη

 

Διεύθυνση δομών: Στ. Παπάγου 7 - Χαλάνδρι

Τηλέφωνο Γραφείου Διαμεσολάβησης: 210 67 22 822

Ο ΣΟΦΨΥ γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας και σας προσκαλεί!

Η ψυχική υγεία μας αφορά όλους! Ελάτε να μιλήσουμε ανοιχτά για την ψυχική υγεία:

Καλούμε όλους στην εκδήλωση που θα γίνει την Πέμπτη 10/10/2013 και ώρα 19:00 στο Οικολογικό Πολιτιστικό Κέντρο που βρίσκεται στη Λεωφ. Ιωνίας 315, δίπλα από τον Ηλεκτρικό Σταθμό "Ανω Πατήσια". Το θέμα της εκδήλωσης είναι: "Aς μιλήσουμε για την Ψυχική Υγεία".

Τα θέματα τα οποία θα αναπτυχθούν είναι:

  • Οικονομική Κρίση και Ψυχική Υγεία
  • Επαγγελματική Αποκατάσταση Ληπτών - Το παράδειγμα του ΚοιΣΠΕ
  • Εθελοντισμός στην Ψυχική Υγεία
  • Οικογένειες και Ψυχική Υγεία

Επίσης θα υπάρχει στον ίδιο χώρο παράλληλη έκθεση με πίνακες ζωγραφικής των μελών του Κέντρου Ημέρας “FRANCO BASAGLIA” και θα παρουσιαστεί δρώμενο από την ομάδα χοροθεραπείας της Κοινωνικής Λέσχης.

Βρίσκεστε εδώ: Home Νέα - Εκδηλώσεις Εκδηλώσεις

Δείτε μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας στο Twitter

 

Βρείτε μας στο Facebook